Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-01, 18:06   #528
-Finezja-
Rozeznanie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Dalej mnie boli...

Nie odchudzaj się tak. To nie jest sposób. Tylko zniszczysz sobie organizm..Takie diety pomagają przez miesiąc a później organizm masz wyniszczony jak nic!
Kochana wejdź poczytaj na wizażu o odchudzaniu. Wystarczy zmienić nawyki żywieniowe, jak łączyć posiłki co i jak. Dziewczyny Ci pomogą..
Ale nie odchudzaj się na własną rękę sposobami rodem z Naj czy Przyjaciółki..

Co do tych osób niestety jesteś na nich skazana, ale to ostatni rok..
Wytrzymasz. Olewaj ich. Staraj się nie przejmować. Wiem, że to trudne i dobrze Cię rozumiem bo sama mam taką sytuację z moimi babami, ale nic się na to nie poradzi-te osoby będą i tyle.
A zachowanie exa świadczy tylko o jego kulturze i naprawdę zachowanie na poziomie dziecka..

Kochana nie smuć się, proszę
Pisz jak chcesz pogadać Co się w ogóle stało?

Nie bój się. Taka rozmowa jeśli tylko będzie szczera, oczyści atmosferę i będziecie wiedzieć na czym stoicie.
Takie myślenie co powiesz, a co on nic nie da. Tylko będziesz bardziej się stresowała a i tak nigdy nie wyjdzie nic z tego, jak sobie zaplanowałaś
Wszystko wyjdzie w trakcie

Z babami wychodzimy gdzieś koło 22 i mamy zamiar wbijać się na dyskoteki, gdzie nas wpuszczą

Nie podoba mi się

A spadaj..(foch)

Jaaa!

W ogóle to dobry.
Zimno mi, głodno mi, i w ogóle dziwnie mi..
Posprzątałam wszystko i teraz tylko muszę spaghetti zrobić..

Krówka-!!!!! Jesteś po prostu W S P A N I A Ł A!!!!!!
Nie wiem kiedy, nie wiem za ile, ale będziesz! będziesz sławna! Nasza wspaniała Krówka!
Jaka ty jesteś śliczna! I ta figura! !
Teledysk zniewalający! Przez cały czas miałam takiego smajla na twarzy!

Tak wiem.. ale to trudne. Dziecko dzieko.. heh tak on chyba jeszcze jest dzieckiem ale mimo że sobie to tak tłumaczę . to boli.. ciągle boli..
Chciałabym go poznać za parę lat. Gdyby był już troche wiekszym dzieckiem dzis mija rok jak się poznaliśmy

Ja też chcę zobaczyć teledysk !

Jestem szczęśliwa. Mam kilka rzeczy które nadają życiu sens

-Finezja- jest offline Zgłoś do moderatora