Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz. V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-11, 20:41   #345
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz. V.

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
Dziś jeszcze przede mną:
muzyczna córki
zakupy - Tż
angielski z córką
ciasto się piecze
rachunkowość
i jeszcze raz kronika
O trochę też treningu cardio, ale za słaba na to jestem.
Zaraz 8 min abs, bo zapomniałam całkiem dziś o tym.

Niby powinnam być zadowolona, egzamin w styczniu, a ja już się uczę i to w zasadzie codziennie.
Raz przyswoję naprawdę dużo, a raz mnie przytłoczy jakaś niewiadoma i poruszam się zbyt wolno jak na moje chcenie. Nie jestem zadowolona. :/

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez czerwieclipiec Pokaż wiadomość
Rozłożyła mnie choroba, więc wszystkie plany zostają zawieszone, a każdy mały krok aktywności to jest coś. Pranie - dobra robota, obiad - wielka sprawa, opracowanie menu do zamówienia na przyjęcie - niesamowity bonusowy sukces.
Upomniał się organizm o siebie? Zdrowia Czerwiec.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez LanaFlo20 Pokaż wiadomość
Nawet nie wiecie jak zazdroszczę Wam i np. moim koleżankom, które usiądą 2-3 dni przed egzaminem i ogarną materiał (czasami nawet lepiej niż ja, która siedzi nieraz po 2 tygodnie). Ja tak nie umiem
Jedni mają tak, inni inaczej, nie ma co się porównywać, chociaż wiem, że czasem ciężko się nie porównywać, gdy ktoś daje radę i mówi, że to proste, a dla nas to wcale proste nie jest.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Natka_Pietruszki91 Pokaż wiadomość
Dziś kolejny przedmiot do przodu i jeszcze miałam rozmowę o staż. Ciekawe czy się uda?? A teraz idę na następną rozmowę o pracę.
Daj znać czy się udało i jak poszła rozmowa.

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2015-06-11 o 20:37
Patri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując