2007-09-01, 20:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem? co poradzicie ..
Cytat:
Napisane przez Monqa16
Od dwóch dni w sumie mam soczewki wczoraj wieczorem miałam problem. Zakupiłam soczewki miesięczne( czyli 3 pary na trzy miesiące w opakowaniu) w vision express firmy iwear supreme- takie mi lekarz dobrał. I co wczoraj nosiłam przeszło 12 godzin je i był problem z lewym okiem bo ostro mi przyschneły mimo iż w ogóle tego nie odczuwałam ! no i miałam problem ze zdejmowaniem .Hm co polecacie żebym mogła je zdejmować bez takiego problemu że mi się soczewka przykleja do oka?hm? czekam na odpowiedź i b ędę wdzięczna za każdą rade
( zdejmować wcześniej, bardziej nawilżać przy nakładaniu, czy może jakieś kropelki do oczu? )
PROSZĘ pomóżcie ! 
|
możesz zakropić oczy przed zdjęciem soczewki płynem do nich /tym w którym je przechowujesz - tylko świeżym!/, a potem przez powiekę potrzyj delikatnie oko. Powinno pomóc.
Cytat:
Napisane przez anciaahk
Ja noszę okulary na codzien, ale na slub (swój ;]) chciałabym założyć szkła. Te właśnie proponujesz?
|
Te albo J&J Oasys miesięczne. A jak tylko na raz mają być to może lepiej jednodniowe?? Założysz, wybawisz się na ślubie /GRATULACJE/ i wyrzucisz. Zero czyszczenia, zero dodatkowych płynów i zabawy
|
|
|