Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie paznokci- grupa wsparcia :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-01, 22:58   #637
gaga87
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczanie paznokci...bardzo proszę o radę.

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Gaga87 jesli bedziesz obgryzac, to nawet najdrozszy , najlepszy specyfik nic nie pomoze. Najpierw zainwestuj w silna wole, poczekaj aby wogole miec co smarowac Wiem po sobia Napierw wzielam sie za siebie i postanowienie "Nie bede obgryzac i koniec" trwa do tej pory. Dopiero pozniej jak mi odrosly zaczelam je smrowac odzywkami. Nie chce byc nie mila, ale wydaje mi sie ze probujesz rzucic ten nalog od bardzo dawna:/ Uzbroj sie w cierpliowosc i przestan wreszcie pchac lapska do buzi!!! Wtedy bedziesz mogla mowic o efektach naprawde dobrych kosmetykow!
Chyba sie nie rozumiemy
Jakbys sledzila moje wypowiedzi w tym watku uwazniej, to wiedzialabys, ze nie obgryzam juz od dluzszego czasu, ani nie wkladam palcow do buzi
Etap silnej woli mam juz dawno za soba. Moim problemem jest tylko to, ze moje paznokcie sa naturalnie bardzo slabe, roznoksztaltne i pewnie dlatego trudniej takim urosnac bez zadarcia/zlamania niz np. takim ktore maja brzeg plytki rowniotko poziomo... A odzywki to raczej sa od tego, zeby paznokcie wzmocnic, wiec czekanie na to az mi odrosna same okazaloby sie bezskuteczne bo same bez pomocy odzywek nie urosna...

Poza tym nie kazda odzywka zadziala na kazda osobe tak samo, zwlaszcza ze nie wiemy w jakim stanie (jak twarde) faktycznie sa paznokcie moje, Twoje czy innej wizazanki.

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując