Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy
Wątek: Pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-14, 15:58   #7
sensualseductionnn
BAN stały

Dot.: Pomocy

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Nieważne, z kim. Czujesz pożądanie, bo sama napisałaś, że czegoś ci brakuje.
Krzywdzisz siebie i partnera, bo nie pociąga cię, jest przyjacielem, nie partnerem. Nie chcesz się z nim kochać. Jak on to wytrzymuje?
Myślę, że jest mu ciężko.. Mi też, bo raz na jakiś czas się zmuszam dla niego.. Jest mi strasznie przykro, bo chciałabym czuć pożądanie do niego.. Jest na prawdę cudowną osobą.. Odkąd poznałam tamtego faceta widzę w moim facecie jakieś wady.. Denerwuje mnie i kiedy mnie dotyka, myślę o tym, że ja tego nie chcę, nie czuję.. Oddalam się.. Czuję się winna wiec staram się być dobra i miła dla niego.. To cholernie frustrujące!

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
Twoje problemy biorą się z tego, że Ty chłopaka , z którym jesteś, nie potraktowałaś jak osoby, w której się zakochałaś, pożądasz i chcesz być, ale jako ratownika wielkiego.

Bo o swojej przeszłości nim chłopak się pojawił, piszesz tak:
To jakby "na zimno" wybrać sobie ratownika, który na dodatek ma dobre cechy. A bycie w toksykach to góra- dół, emocje rozbuchane rządzą.
A nowy chłopaczek te emocje rozbuchał w Tobie , pożądasz go itd. itp.- chcesz wejdź w to, ale na pewno powinnaś raczej odejść od swojego chłopaka, bo ani go nie kochasz, ani nie pożądasz, daj mu szansę na bycie kochanym i pożądanym.

To nie jest takie czarno - białe. Na początku czułam zakochanie, ale czegoś mi brakuje. Kocham go i darzę szacunkiem, bo wiem, że niewielu jest takich ludzi. Dojrzewalam w toksycznym domu, stąd pewnie znudzenie kimś normalnym i dobrym. To bardzo trudne. Nie jestem złym człowiekiem, stąd ta analiza problemu. Nie chcę nikogo krzywdzić.
sensualseductionnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując