2015-06-16, 11:28
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zerwanie z dziewczyną
masz rację , już nie mam ochoty na to wszystko :c odpuszczę sobie. Nie ma sensu bawić się w coś takiego zle też robiłem że po silowni zawsze wysyłałem jej zdjęcie na snapa :c trzeba przestać z tym wszystkim rada dla każdego chłopaka
Nie ma co się za bardzo angażować jak dziewczyna was zostawi , zajmijcie się sobą , zróbcie tak jak ja siłownia , dieta , szkoła , koledzy to wystarczy , z jednej strony będzie wam jej brakowało , a z drugiej nie. Będziecie miej ochotę do niej zadzwonić pewnie często to wtedy zajmijcie się czymś innym. Ja dzisiaj się zamuliłem niestety , wszystko wróciło, przeglądałem nasze zdjęcia i tylko z☠☠☠..... sobie tym humor :c ale nie róbcie jednego jak wam naprawdę na niej zależy to nie wiążcie się w inne związki , wydaje mi się że prędzej czy później ona napisze. Nie bawcie się w żadne kwiaty , robicie sobie wtedy nadzieje. Jedyne co ja teraz zrobię to tylko jedno 
za tydzień wyśle jej album z naszymi zdjęciami jak byliśmy razem mieliśmy zamiar go zrobić ale nie zdążyliśmy :c a jej zdjęcia wszystkie zgram na płyte i wyje...z komputera i telefonu. Jak ktoś ma inny pomysł co mogę zrobić to śmiało mówcie może jednak zmienie zdanie i spróbuje czegoś jeszcze
|
|
|