2015-06-16, 19:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Cytat:
Napisane przez Baset
idę się odpicować 
mąż mnie do kina zabiera
jak ja żałuje, że jeszcze  nie możemy 
|
bawcie się dobrze 
Cytat:
Napisane przez Izuniaa89
z okazji naszej miesięcznicy ustalili nad termin sprawy w sądzie. boję się!!!!!!!!
|

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89
dziewczyny, dzisiaj kończymy 6 tyg  więc kończy się też połóg. Biorę się za siebie, o! Planuje w miesiąc osiągnąć płaski brzuszek, wyrzeźbić i wzmocnić ręce i nogi. Jutro poproszę brata o zrobienie zdjęcia. będzie dla porównania. a tymczasem moja 6 tyg kruszynka :
|
i
Cytat:
Napisane przez scotasia
Jak się dłużej nie będę odzywać, tzn. że mnie zamknęli w psychiatryku.. Mój starszak daje nieźle popalić ostatnio. Ale przynajmniej jest duża poprawa z odpieluchowaniem  Pięknie woła siku  I Agatce skok chyba mija, dziś pięknie śpi i zaczęła się świadomie uśmiechać, żabcia moja
Nawet na spacerze z wózkiem byłyśmy i tylko raz się rozkrzyczała  Na rękach się uspokoiła. Jutro moze w końcu pójdziemy na pierwszy chustowy spacer. A właśnie, jak się dziewczyny wiążecie? Mi doradca polecił kieszonkę.
|
Mój za to pięknie się zachowuje, tfu tfu żeby nie zapeszyć fajnie z tym odpiwluchowaniem!
a co do chusty to dla najmłodszych najbardziej polecany jest kangurek, ewentualnie kieszonka no i plecak prosty ale pewnie się boisz
Cytat:
Napisane przez Emilia 25
|

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
Lucky to u mnie na wsi znaczy u matki huknelo że niepodobne ani do mnie ani do tza. Że niby nie jego. W dupie mam ich
|
niech ludzie zaczną w końcu pilnować swoich dup 
Cytat:
Napisane przez Izuniaa89
Melduje wykonanie pierwszego zestawu ćwiczeń  25 min z Mel B . Super sie teraz czuję!
|

Ja postanowiłam odpuścić młodej 1,5 paczki jedynek które nam zostały, jednak za bardzo obciskają jej udka, na noc ma już dwójkę, mam nadzieję, że będzie lepiej 
|
|
|