Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-16, 19:03   #1531
TienShan
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
idę się odpicować
mąż mnie do kina zabiera

jak ja żałuje, że jeszcze nie możemy
bawcie się dobrze
Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
z okazji naszej miesięcznicy ustalili nad termin sprawy w sądzie. boję się!!!!!!!!

Cytat:
dziewczyny, dzisiaj kończymy 6 tyg więc kończy się też połóg. Biorę się za siebie, o! Planuje w miesiąc osiągnąć płaski brzuszek, wyrzeźbić i wzmocnić ręce i nogi. Jutro poproszę brata o zrobienie zdjęcia. będzie dla porównania. a tymczasem moja 6 tyg kruszynka :
i
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Jak się dłużej nie będę odzywać, tzn. że mnie zamknęli w psychiatryku.. Mój starszak daje nieźle popalić ostatnio. Ale przynajmniej jest duża poprawa z odpieluchowaniem Pięknie woła siku I Agatce skok chyba mija, dziś pięknie śpi i zaczęła się świadomie uśmiechać, żabcia moja
Nawet na spacerze z wózkiem byłyśmy i tylko raz się rozkrzyczała Na rękach się uspokoiła. Jutro moze w końcu pójdziemy na pierwszy chustowy spacer. A właśnie, jak się dziewczyny wiążecie? Mi doradca polecił kieszonkę.
Mój za to pięknie się zachowuje, tfu tfu żeby nie zapeszyć fajnie z tym odpiwluchowaniem!
a co do chusty to dla najmłodszych najbardziej polecany jest kangurek, ewentualnie kieszonka no i plecak prosty ale pewnie się boisz

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Krocze zagojone (podobno ) i szef zdjęty! Ale się cieszę!

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Lucky to u mnie na wsi znaczy u matki huknelo że niepodobne ani do mnie ani do tza. Że niby nie jego. W dupie mam ich
niech ludzie zaczną w końcu pilnować swoich dup

Cytat:
Melduje wykonanie pierwszego zestawu ćwiczeń 25 min z Mel B . Super sie teraz czuję!

Ja postanowiłam odpuścić młodej 1,5 paczki jedynek które nam zostały, jednak za bardzo obciskają jej udka, na noc ma już dwójkę, mam nadzieję, że będzie lepiej

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora