Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie techniczne: Problem z mailem
Wątek: Pytanie techniczne: Problem z mailem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-17, 09:08   #2
aniolek-tasmanski
Administrator

Dot.: Problem z mailem

Cytat:
Napisane przez berry86 Pokaż wiadomość
Witam,

mam mały problem. Przy rejestracji podałam nieaktualny już mail tj. ij86@op.pl a ten już nie istnieje. Aktualny mail podaje choćby przy zgłoszeniach konkursowych. Wiem, że ma przyjść na mojego maila ankieta do wypełnienia nt. kosmetyków Lirene i boję się, że trafi ona na nieistniejącego maila (przy konkursie lirene w zgłoszeniu podałam aktualny mail).
Zgłoszenie do konkursu jest oddzielnym formularzem, a adres e-mail nie musi być taki sam jak na forum, ankieta zazwyczaj jest wysyłana poprzez PW, ale jeśli zostanie wysłana e-mail to na pewno na adres podany przy zgłoszeniu do konkursu w formularzu konkursowym
Na e-mail podany na forum są wysyłane między innymi informacje o konkursach

Cytat:
Gdy wchodzę w ustawienia i chce zmienić mail ze starego na nowy, nie mogę i wyskakuje mi informacja jakoby ten mail był już zajęty czy coś takiego. Jak mogę zmienić stary mail na nowy?

Byłabym wdzięczna za pomoc, pozdrawiam

berry86
Jeden adres e-mail może być przypisany tylko do jednego konta, jeśli pojawia się komunikat jak powyżej, to znaczy, że ten adres jest już przypisany do innego konta i jest on " zajęty". Nie możesz go przypisać drugi raz do innego konta.

aniolek
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując