2015-06-17, 10:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
dobry....
czuje sie jak żygi i mam doła ......zapowiada sie piękny dzień 
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
A to, że mogą Ci wody odejść, to chyba nic dziwnego w 40 tc  Nie żebym bagatelizowała Twój stan zapalny, ale tak logicznie myśląc to to chyba nie jest jakiś wielki powód do niepokoju. A Twoja znajoma jest ginem?
.
|
mhm, ona pracuje w klinice na ginekologii i nawet zachęcała mnie żebym u niej rodziła .....niby nic dziwnego w odejściu wód, ale jak nie ma przy tym akcji porodowej to wiesz, tak jak z wywoływaniem, lepiej niech sie samo zacznie ....
tak sie zastanawiam czy nie iść już jutro tego moczu powtórzyć, ale to chyba bez sensu tak szybko powtarzać co? pewnie wyjdzie to samo.... lepiej chyba poczekać od piątku 
Cytat:
Napisane przez haniula1803
dzisiaj rano kuclam po skarpetki dla Hani to odeszły mi wody także wcinam się w kolejkę na całego
Hania odprawiona do szkoły przez dziadka a ja się szykuje tylko do tz się nie mogę dodzwonić i to nie będzie łatwe
Trzymajcie kciuki i ja też trzymam was
|
ooooo, trzymam mocno  
Cytat:
Napisane przez siacha_ck
Czekam na kuriera z Inpostu. W piątek po Bożym Ciele zamówiłam legginsy ciążowe. Facet przepraszał za opóźnienia.
|
nooooo to sobie pochodzisz w tych leginsach  
Cytat:
Napisane przez szuuu
ââ☠ââ☠ââ☠ââ☠a mam +++ na wyniku (Tż dzwonił) co to znaczy?? Że GBS dodatni tak?
|
nooo, masz paciorki. ale głowa do góry, kupe dziewczyn ma paciorki i luz gorzej jakbyś rodziła z nimi 30 lat temu
Czas edycji: 2015-06-17 o 10:55
|
|
|