Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-17, 14:03   #4114
Arissable
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Że co?
Nie wiem, czego tu współczuć. Może tego, że złe staniki sobie dziewczyna dobiera - tu akurat się zgodzę, że trudno dobrać biustonosze, które nie zrobią z biustu pupy albo trójkątów

Czasem się zastanawiam, czy te nasze vlogerki nie mają choć jednej dobrej kumpeli, która powiedziałaby im "słuchaj, źle to na Tobie leży, wpija Ci się tu i tam" albo "ten kolor byłby dla Ciebie lepszy"?

Moja babcia na pochwę mówi sikorka
Ja właśnie też ostatnio o tym pomyślałam. Ja rozumiem,że każdy nosi to co chce i niektórzy mają gdzieś ( tak jak szusz i wiele innch),że oponka się wylewa albo,że spodnie w kant wcale kantu nie mają,bo są za obcisłe albo,że po prostu zbyt duża(mam tu na myśli,że NIE jest filigranowa) sylwetka szusz nie pasuje do zestawów które fajnie i nonszalancko wyglądałby np. na Weronice ale Z.

Moja kokoszka

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Nie chcę sobie dodawać albo ujmować ale ta dziewczyna jest do mnie bardzo podobna.

W sierpniu mam dwa wesela ( nie swoje) szukam sukienki i nic mi się nie podoba/ nie mam pomysłu/ weny/ nic! masz jakaś ciekawą propozycje ricky? kiedyś był tutaj poruszany temat dotyczący butów czy obcasów i jestem pewna,że mamy bardzo podobny gust

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Mam dla was prezent (choć nie wiem, czy etyczny, skoro firma wykasowała te filmy ) - jakaś dziewczyna zdążyła zgrać sławny film Paese z makijażem Smoky na dysk. Udostępniła. W Internetach nic nie ginie https://drive.google.com/file/d/0Bwr...J1cHdWUXM/view

EDIT: Jakiś czas temu pojechałam gąbkę z Golden Rose- cofam większość hejtów. Zawsze daje bublom kolejne szanse i szukam pomysłu na inne może lepsze zastosowanie. Gąbka o wiele lepiej nadaje się do cięższych podkładów( ja używam z mac pro longwear i efekt bardzo mi się podoba). Jest mocno porowata. Z moczenia na moczenie jajo się wyrabia i jest bardziej plastyczne ale mimo wszystko jak na gąbkę jest dosyć twarda. Jako gąbkowy freak daje jej 7,5 (uważam,że ma potencjał)/10

Edytowane przez Arissable
Czas edycji: 2015-06-17 o 14:08
Arissable jest offline Zgłoś do moderatora