2015-06-17, 16:22
|
#4
|
|
Podróżniczka
Zarejestrowany: 2006-03
Wiadomości: 9 821
|
Dot.: Przygotowywanie dań na kilka dni - sposoby przechowywania
Ja obiady gotuje zawsze na 2 dni do przodu, czasami nawet na 3 jak sie duża porcja trafi ale to raczej rzadko... bo niestety nie mam czasu , żeby gotować codziennie a lubie wiedzieć co jem wiec swoje najlepsze 
Jedzenie przechowuje normalnie w lodwóce, w plastikowych opakowania i codziennie zabieram ze do pracy. Gotuje naprawde różne rzeczy od ryżu, kasz, miesa, ryb wariacji na temat placków, naleśniów, zup i nigdy mi sie nie zepsuło.
Co do opakowań to polecam te :
https://www.zloteokazje24.pl/
żywność w nich przechowywana dłużej zachowuje swieżość, są szczelne i w drodze do pracy nic sie nie wylewa i w wiekości nadają się do odgrzewania w mikrofali.
|
|
|