Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-17, 19:00   #4169
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Zgodze sie z tym Choc bardzo nie lubie argumentu zazdrosc.
Też nie jestem fanką tego argumentu. Ja po prostu wychodzę z założenia, że każdy ma prawo 'wywalić cyca' czy inne rzeczy i nikomu nic do tego- w tekście Ani chodzi mi raczej o to, że 'desce' można więcej, nikt zazwyczaj się nie czepia kobiety z małym biustem o spory dekolt, a niedajboże masz kawał cyca to nawet mały kogoś zgorszy i ktoś poczuje się upoważniony do komentowania tego, że dana osoba świeci biustem- a co, ma go sobie uciąć?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Nie lubię Ani, ale w tym tekście ma dużo racji. Gdyby Szusz nie miała tak dużych piersi, to uwaga zamiast na niej skupiłaby się na kombinezonach, że faktycznie, beznadziejnie uszyte, że dekolt za duży. Poza tym mam wrażenie że dla niektórych wszystko co robi Szusz jest złe i z zasady trzeba się przyczepić.
Też mi się tak wydaje.

Zresztą, no tak podskoczyła (czy coś tam, ruszyła się w każdym razie) w tym filmiku z kombinezonem i wyskoczył biustonosz, ale nie we wszystkich ubraniach z dużym dekoltem biust 'wyskakuje' przy poruszaniu. Miałam sporo rzeczy z naprawde dużym wcięciem na dużym biuście i dekolt trzymał się tak dobrze, że przy ruchu nie miałam nagle biustonosza widocznego, więc to też dość ważna rzeczy do wspomnienia przy recenzji ciucha.
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora