Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-18, 09:18   #2196
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Kelpie śliczna biżuteria, jednak mi szkoda na taką pieniędzy bo wiem że więcej bym jej nie założyła...

Ide do biedronki po składniki na obiad bo dziś robię uwaga uwaga serowy garnek z winiary tak wiem że gotowce są nie zdrowe ale to jest pyszne
Szukam już dosyć długo takiej biżuterii, która byłaby uniwersalna i do założenia po ślubie i albo nie mogę znaleźć kompletu, albo nie ma długich kolczyków. I po raz kolejny weszłam na tę stronę i wpadła mi w oko.
A jak oglądałam biżuterię z pereł to niejednokrotnie kosztowała więcej niż ta z Novii, tylko że wtedy nie byłaby na raz. Już prawie kupiłam bransoletkę z pereł za 500 zł. Dobrze że kolczyków nie znalazłam do niej i sie wstrzymałam.
Byłam wczoraj w salonie, w którym zamawiałam suknie i obejrzałam tam biżuterię to od 120 zł w górę, ale szału nic nie robiło.
Z drugiej strony sukienka też jest na jeden raz
Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
powiem tak - biżuteria bardzo mi się podoba i pewnie bym się na nią zdecydowała - zawsze po ślubie możesz ją odsprzedać - wiem, że dużo osób poszukuje używanej biżuteri z novii no to w pewnym sensie mogłoby Ci się chociaż cześciowo zwrócić
Ooo nie pomyślałam o sprzedaży. Dzięki

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2015-06-18 o 09:20
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora