Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Mnie przeraża najbardziej myśl, że jest tyle mądrych osób na jedno miejsce....no i jakie ja mam z nimi szanse??
czuly_wojtek znów atakuje:
" Mam go od 3 tygodni! Kupiłem se go bes kuł. Chce z niego se zrobić wodolot to koła mi nie poczebne. Ale i tak se koła kupiłem przy kupnie tego ałta bo chcialem dojechac do domu. Dopiero jak zajechalem to koła od kręcilem i sprzedalem. Jusz nim pływalem na pewnym jezioże. Kierownice od kreciłem i se wmątowalem to co jest na statkach to okrągłe... no te... co sie statek kieruje. Zresztom nie warzne byle płynoł. Oczywiście moge nim jerzdzic tesz po drogach bo w karzdym momęcie moge se od krecic koła od mojego porsze 811 i przykrecic do mojego nowego bolidu i smigać. Dziadek zadowoony z takiej przerubki bo muwi że jeszcze takim wodolotem nie pływał. Ale będe go musiał przerobić na furmanke dlatego że moja ksierzniczka nie morze pływać ze mną. Choruje na chorobe morskom.Ja sam nie bede pływał a dziatka i tak ciągnie do traktora swojego. Takrze bes księrzniczki jusz nie wypływam.Ogulnie polecam tą furmanke ale z kołami."
"
A moja ksierzniczka ma na sobie dzisiaj ciuchy za 45 tys tyle co muj kąp nowy .Mimo że jest skąpo ubrana dziś to jej ciuchy wszystkie tyle kosztujom. No ale ona sie nie ubiera w ląpeksach jak wy."
"Ja nigdy nie płaciłem stripti zerkom To one mi płaciły zawsze tylko dlatego jak muwiły że mogły je podziwiac takie piekne niebieskie oczy jakie mam. To dla nich była przyjemnośc że taki uwodziciel jak ja morze na nie paczeć.Takrze z mojej urody mam same plusy. A wy jak chceta to plaćcie im i sie ośmieszajcie."
"Na plecach to jest nic. Ja na czole jusz nie raz miałem wypisywane przez moją ksierzniczke takie zdanie - Wojtek pamietaj że kupiłam nowy wałek ( jakoś nie widze tego nowego wałka w domu ) Ale ona mi to pisze mazakiem to idzie to zmyc na szczęście. A co ciekawe ja na nie sie nie pacze tylko one na mnie. Ale księrzniczka uwarza że jest od wrotnie. Ja nigdy sie nie pacze na kobiety. Zresztom w Polsce nie ma na kogo sie paczeć samo mało atrakcyjne tu są u nas kobiety."
|