Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Bry 
Cytat:
Napisane przez daggmara
agaszak dzielna babka jesteś! ja bym chyba padła na zawał, jakbym stanęła nagle na wprost rabusia...
Zrobiłam dziś takie mani (mani nie mam sondy, to poszaleję ze wsuwką do włosów), kolory trochę przekłamane. Podobało mi się bardzo, przykryłam topem i po 10 minutach od zrobienia zdjęć (a przynajmniej pół godziny od zakończenia malowania) wzięłam się za przewijanie dziecka i ... poszłyyy To już drugie mani dziś, które musiałam zmywać.
Wypiłowałam paznokcie, ale aparat kradnie mi kształt. W rzeczywistości mają wyraźnie zarysowane czubki.
|
Gdzie tam, pory miałam pełne ale dziękuję mamy nagranie z kamery nad gabinetem odnowy biologicznej - złapia go na 100%
Słodziaki Szkoda tylko, że tak się szybko zepsuły
Cytat:
Napisane przez Trelek
Witam serdecznie
Chętnie również poplotkuję 
|
Hej 
Wkupne pazurki- bo w galerii widziałam kilka fajnych maniutków 
Cytat:
Napisane przez nekofood
Nie zazdroszczę takiej akcji, jeżu.  Szczęście że się gość na Ciebie nie rzucił czy coś.
Jabłuszko.
Zastanawiałam się ostatnio czy nie lepiej byłoby zmienić nazwę wątku na "przeogromna dawka plotek + pokażcie pazurki". 
|
Miał zajęte ręce fantami inaczej to by nie było tak wesoło 
I to, to, to ładniejsze jabłuszko to 

Cytat:
Napisane przez Śniegowa
O przypisywanie sobie autorstwa pomysłu na olejowanie.
Dla nas to było coś oczywistego, a ktoś postanowił się na tym wybić i założył mentorski wątek. Tak w skrócie.
Matko... Co za koszmar!
No niestety problem jest taki, że na stronie to widnieje jako "niedostępne"
|
Ale jakie oburzenie było, że ktoś śmiał zwrócić uwagę na ,,taki szczególik" 
Nooo :/
Kuuurde 
Cytat:
Napisane przez izaa29
Moje wczorajsze poczynania z naklejkami z BPS, w aplikacji tragedii nie było ale są wyczuwalnie grubsze niż te, które ostatnio zamawiałam na allegro Niebieskii to Rimmel 860 Bestival Blue
|
Wzorek świetny, kształt pazurków tez ale przy skórkach mi nie halo Jakbyś miała problem z aplikacją ??
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
śmieszne złudzenie optyczne wyszło na tym fakerze 
całopaznokciowe też są fajne, ale nie wszystkie, zależy od rodzaju, choć to na oko ciężko przewidzieć. Te z przezroczystym tłem są super, a z kolorowym miałam dwie różne i już grubsze i sztywniejsze, więc aplikacja trudniejsza, ale po zalaniu topem dobrze wyglądają. Masz już jakieś czy będziesz nabywać dopiero?
przeczytałam historię i współczuję stresu  nie mam pojęcia jak ja bym zareagowała ale w snach często mam tak, że nie chcę krzyczeć, a nie mogę, okropne uczucie 
|
Mówisz?? tak patrzę patrzę na te fakiery - może faktycznie jak się długo przyglądać 
Mam zielone trochę się boję aplikacji przy skórkach- zobaczymy 
U mnie to raczej bardziej szok niż strach, dopiero jak Małżon drzwi zatrzasnął to mnie wzięło. Myślę, że gdyby nie to, to bym tak stała i stała 
Nie cierpię takich snów, człowiek sie budzi zmęczony jak po maratonie 
Cytat:
Napisane przez Hanan26
Aga, współczuję  straszne przeżycie
znowu musiałam wczoraj paznokcie jeszcze bardziej wypiłować, bo się mocno wystrzępił jeden rozdwojony  krótsze paznokcie miałam tylko wtedy, jak przyszłam pierwszy raz na wątek  widać mi z 2 mm opuszka :/ nosz urwa, jaka ja jestem wściekła na te paznokcie, aż tracę ochotę na malowanie i dbanie o nie, bo wyglądają ciągle jak kupa
|

Ooo matko Może evelinka chociaż na krótko?
Cytat:
Napisane przez meeow
taaa-daah.
dream team + stemple, z których musiałam zrobić naklejki, bo przy oczyszczaniu stempla wzorek całkiem wysychał i nie dało się go przenieść na paznokcie :< oczywiście faker wyszedł mi idealnie, a serdak nie, ale byłam już tak wkurzona, że nie miałam siły tego naprawiać i nie zwracałam na to uwagi
płytka to oczywiście MoYou Doodles 03 
|
Gdybyć nie napisała o fakierze to bym nic nie zauważyła Pięęęękinie 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Jednak się nie okaże...Poszedł mi dzisiaj faker zaraz przy mięsie... Nawet owali z tego nie zrobię, bo bym musiała piłować po przyroście..
Ale przeżycia! Ale dobrze że nic się nie stało poważnieszego!
Dzisiaj mija 2 tygodnie jak nie maluję i 2 dni przed imprezą złamał mi się faker... I na co ta cała regeneracja 
|
Kuuurde 

Japierdylam 
Musiałam pousuwać emoty :/
|