2015-06-18, 20:45
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Cytat:
Napisane przez pysia1987
ja na co dzien w sumie nosze tylko wkrętki, pierscionek zareczynowy, pierscionek Babci i trzy Lilou  ale na jakies wyjścia to czasami lubie się obwiesić 
|
o kurde dla Ciebie "tylko" dla mnie "aż".
Ja na co dzień noszę pierścionek zaręczynowy, tzn. jak gdzieś wychodzę, staram się do sklepu np. 
Ale po domu raczej nie.
Kolczyki ostatnio włożyłam żeby przepchać dziurki bo bardzo rzadko zakładam.
Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza
My rozmawialiśmy o:
Czy zdjecia / film z przygotowań?
O której i gdzie bedzie
Fotograf prosi, żeby wskazać mu osoby, które są tylko w kościele i te które będą krócej
Kamerzysta w miarę możliwości ma nagrać msze z oryginalną muzyką
Kamerzysta prosił żebym odlozyla bukiet na czas przysięgi i żebyśmy stali do siebie twarzami i żebyśmy nie gnali przed siebie tylko wolno szli
Fotograf pytał o wspólne zdjęcie
Ustalilismy z kamerzystą wstęp i zakończenie, dostarcYlismy wlasna muzykę
Chyba tyle z dogadywania szczegółów
|
a jak je wskażesz? Na facebooku przy kamerzyście czy jak? 
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------
Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka
Witam się po 27.5h bez ani minuty snu.  Od razu po przylocie szybko się umyłam i poszłam w odwiedziny do babć. 4 razy płakałam: po lądowaniu na Okęciu (aż dostałam lekkich spazmów, TŻ był przerażony xD często reaguję płaczem ze szczęścia na powrót do Warszawy, ale teraz było o wieeeele gorzej niż kiedykolwiek  ), potem gdy zobaczyłam na lotnisku mojego tatę i dziadka (dziadek mnie przywitał kwiatami  ), a później gdy zobaczyłam mamę i kolejny raz gdy zobaczyłam płaczącą babcię. 
Nadal się czuję jakbym była na samolocie, rzuca mną na wszystkie strony. xD Mój mózg nie ogarnia. Nie może się zdecydować, czy to powrót do domu mi się śni, czy wyjazd do Kanady był snem.  Czuję się niesamowicie surrealistycznie.
Muszę iść spać, bo zaraz zemdleję, a jeszcze ze świadkową gadam. xD
|
Inaczej niż kiedykolwiek bo po raz ostatni leciałaś samolotem jako panna
|
|
|