Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-19, 12:25   #11
pozytywnienastawiona_
Raczkowanie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II

Cytat:
Napisane przez telka146 Pokaż wiadomość
Hej hej ja wlasnie usukuteczniam randki przez internet, nie wiem czy lepiej spotykać duzo facetów dosc szybko czy raczej czekać i pisac i znaleźć tych kilku?

Nie wiem skad tyle singielek po 25rz, jestesmy az tak wybredne? U mnie na fejsie wysyp ślubów i porodów....
U mnie tez same dzieci i śluby, na które jestem zapraszana i na które nie mam z kim chodzić Najbliższy za dwa tygodnie, a ja w ciemnej pupie

Cytat:
Napisane przez Hipnagogia Pokaż wiadomość
Ja bym chciała kogoś poznać w normalny sposób, powoli, poprzez koleżeństwo, nie chcę czuć tej presji randek "z marszu"
Tak najlepiej tylko ja nie pamiętam kiedy kogoś poznałam. Ja też lubię jak poznaje kogoś w realu i potem znajomość powoli się rozwija.

Cytat:
Napisane przez olaodkota Pokaż wiadomość
Shineypearl - uważam że proponowanie drugiego spotkania, a nawet trzeciego powinno wyjść z inicjatywy mężczyzny i uważam również że mężczyzna powinien znać tego typu konwencje.
Widzi, że mu odpisuje, widzi że inicjuje czasem rozmowy, że jestem chętna. Więc wie, ze gdyby zaproponował spotkanie... to bym się zgodziła. Może tu jest pies pogrzebany, że poczuł się zbyt pewnie, bo jest 'za fajnie'.

W każdym razie mi już zapał i ochota powolutku gaśnie i zamierzam umówić się z kimś nowym. Tak to jest jak się nie potrafi wykorzystać nadarzających się okazji.
Ja myślę, że Ty spokojnie możesz sama zaproponować, nic nie stracisz