2007-09-02, 23:26
|
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez DOKA1986
Dzięki za komentarz. Już biorę się za uzupełnianie. Co do makijazu to zdjęcie robiłam ok 19 i miałam złe warunki oświetleniowe. Na żywo to troche inaczej wygląda. Następne zdjęcia postaram się robić w dzien. Widać ze swiatło zniekształciło kolory bo na dolnej powiece były bordowe cienie (nie brązowa kredka). Dziękuję za obiektywną ocenę  Na pewno skorzystam z cennych wskazówek . Pozdrawiam 
|
Zdjęcia są faktycznie kiepskie i być może poprzekłamywały kolory, bo ja na swoim monitorze widzę brązowe cienie-całościowo+niebieskie kreski. 
Warto popracować nad makijażem i nad jakością zdjęć, to później dużo ułatwia przy okazji komentowania/oglądania.
Pozdrawiam!
Cytat:
Napisane przez Daisy23
Pomadka, jak Ty przywalisz to moze czlowiek ze stoleczka spasc Ale tym razem w zupelnosci sie z Toba zgodze, Pani Moderator.
Niestety, ale w taki spsob maluja sie male dziewczynki albo sa malowane modelki na pokazach haute-couture -choc tez watpie, bo makijazyci na pokazach tez ustalaja trendy ,a to polaczenie jest co najmniej dziwne...
Mysle jednak , ze dobrze zrobilas wklejajac swoj makijaz ...Teraz proponuje powyszukiwac watki na Wizazu o technice i zasadach dobrego makijazu . A moze tez poogladac makijaze innych Wizazanek. ..I jedna rada osobista ode mnie-wydaje mi sie, ze lepiej zaczynac od delikatnych makijazy, w ktorych trudniej zrobic blad i nie trzeba sie tak przejmowac technika ...Czasem polot i fantazja troche czlowieka zwodza na manowce , a przeciez to Twoja buzia...Trzeba z nia ostroznie
Witamy na MM 
|
Przysięgam, że nie robię tego złośliwie, a drugiej strony nie umiem ludzi mamić, że wszystko jest ok. jak nie jest. Staram się być jak najbardziej obiektywna...
NO już nie śmiecę wątku.
Czas edycji: 2007-09-02 o 23:28
Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania.
|
|
|