Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Usidlić podrywacza...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-03, 01:26   #1036
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Usidlić podrywacza...

Cytat:
Napisane przez Moonlight Pokaż wiadomość
jako 19stka czuje sie skreślona

pytanie które mnie najbardziej nurtuje:
dlaczego on sobie znalazł te panne? czy to znaczy że jak on jest z nią to ja już nie mam szans? czy może Piątki mają po prostu skłonności do "pocieszania sie i dowartościowywania" przygodnym związkiem? (bardzo bym chciała w to wierzyć)
Nie jestem specjalistką , ale myślę, że nie należy za bardzo generalizować - piątki są różne.
Myślę, że jest możliwe takie "pocieszanie się" jakąś dziewczyną.
A nawet celowe szukanie sobie kobiety-bluszczu. Bo ona będzie "pewniejsza", uzależniona, to nie zostawi.

Wiemy, że PP kiedyś tam został dość paskudnie zdradzony. Patrz - szukanie "bezpiecznego" bluszczu.
Wiemy, że rok temu znalazł sobie dziewczynę, która była prawdopodobnie nieco na pokaz.
Wiemy, że teraz, tę obecną "znalazł" w ciągu tygodnia.

I jakkolwiek z mojego doświadczenia - sama wiesz - wynika, że można zostać trafionym nagłym piorunem i zakochać się w ciągu 2 rozmów na gg i godziny spotkania, i może być to miłość całkowicie pochłaniająca, absolutnie szalona, cudownie piękna i sprawiająca wrażenie magicznej wręcz - to po pierwsze, jest to złudne. Po drugie, jest to rzadko spotykane. Po trzecie - nietrwałe.

Nie smuć się już, co?
Myślę, że mógł się pocieszyć. Mógł się poczuć samotny. Mógł ulec presji otoczenia mówiącej, że powinno się kogoś mieć. Może znalazł kogoś ot tak, żeby nie być sam. To wszystko jest możliwe u każdej cyferki - nie tylko u 5.

I nie czuj się skreślona, bo oni to mogą sobie skreślać - a potem trafią na taką 19stkę i przepadną
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując