Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-22, 10:53   #4671
nekofood
フワフワの猫

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez daggmara Pokaż wiadomość
Ojj, nastepnym razem, bo tak mi brzydko wyszll przy skorkach, ze nie focilam, a dzis idzie pod wacik Ja jestem laik i moze przesadzilam, ze to holo?
Tu moja inspiracja do zakupu:
https://yenotek.wordpress.com/2015/0...nimax-931-958/
No to nie jest holo, raczej shimmer.

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Cześć! Zacznę może od mani
Zaśliniłam się.

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
No to mam mani zaległe
Mniamniuśne. Piękna ta evelina! Muszę zobaczyć czy nie mam czegoś podobnego (pewnie mam z 5 sztuk ), jak nie mam to się wybiorę na poszukiwania chyba.

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Mani mam.
Nie wyszło jak chciałam, ale trudno.
Jest jakie jest.
Nie wyszło jak chciałaś, a i tak prezentuje się cudnie. Dawno kropeczek nie robiłam.

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
powiedziałabym raczej łososiowy róż - na tych zdjęciach gdzie wyszedł nieco bardziej różowy jest bliższy realowi niż na tych bardziej pomarańczowych ale super jest i kolor i formuła jak dla mnie nie wiem jak u innych z trwałością, ale dla mnie też ok.
a złotko to sama nie wiem... na blogu dumałam co to może być tak jakby drobniutki glassfleck plus drobinki brokatu gdzieniegdzie? foil raczej nie.

czyli krótsze takie też mi się fajnie nosiło, czasem nawet piłuję niby na króciaki, a pomaluję i się okazuje, że wcale krótko nie wyglądają czary mary
Nieważne, bierę wszystkie takie kolory. Chyba wezmę nawet z ciekawości, żeby zobaczyć czy się coś zmieniło z trwałością u mnie.
Właśnie zastanawiający, chyba jeszcze nie widziałam takiego gagatka.

U wszystkich wolę krótsze. I jestem taka szczęśliwa że sama też w końcu takie mam. Straciłam trochę przyrostu, zyskałam wolność. Chociaż do tej pory nosiłam wystające najwyżej 2 mm, dla niektórych pewnie byłyby krótkie.

O, no i w końcu sobie przypomniałam żeby Cię spytać. Ania, masz tego białego burżuja prawda? Jak krycie? Jest ok po jednej warstwie?
nekofood jest offline Zgłoś do moderatora