Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-24, 06:11   #203
69love69
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
A o co chodzi z tym facetem do torego napisalas i Ci nie odpisal Bo chyba cos mnie ominelo:P
Cytat:
Napisane przez mroja Pokaż wiadomość
Ps. 69love69 i jak odezwał się? To jest ktoś poznany na necie (wybacz ze nie w temacie )?

To koleś, którego poznałam w zeszły weekend na imprezie i spędziłam z nim parę dobrych godzin
W nd wieczorem napisal mi sms i gadalismy chwile na fejsie, w pon rano zamienilismy 3 slowa i moja ostatnia wiadomosc do teraz jest niby nie przeczytana.

Na imprezie i po alko to kazdy odwazny zeby sie za laski zabierac i zaliczac, ale odpisac sms, ze nie ma ochoty sie spotkac to juz zaden nie ma odwagi;ptaki chojraki

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
ja tez zerwałam i w sumie byl to bardzo poważny związek ale zaczęłam chodzić na randki dość szybko, może z 2 miesiące po byłam na pierwszej

dzisiaj miałam randkę z chłopakiem poznanym na Tinder. zabrał mnie do kina, za wszystko zapłacił, nawet taksówkę do domu mi zamówił. a bronilam sie ostro ale ogólnie to albo się wstydził albo po prostu tak ma... bardzo mało mówi, ja gadalam najwięcej a on w sumie trochę tylko. .. ale miły bardzo i nie próbował mnie pocałować (może mu się nie podobam ? ; ( )
jak odchodził to powiedział ze ma nadzieję że się jeszcze zobaczymy i od razu napisał wiadomość ze dziękuję za miły wieczór.
miła odmiana

może w końcu ktoś normalny :d My takie odzywczajone od normalnych kulturalnych zachowań, że aż się dziwimy czy tak powinno być

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2015-06-24 o 06:31
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora