Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-25, 18:46   #560
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Dziękiiiii za wszystkie kciuki dziewczęta Obroniłam się na piątkę - Salix Ty jasnowidzu, pewnie siedziałaś na korkach u Hadilah A prosto z obrony wskoczyłam w Polskiego Busa i jadę do Warszawy oglądać mieszkanie wieczorem, mam nadzieję, że wrócę z umową
Chocher jak Twoja praca?
nijak :C
tzn ja ją generalnie mam juz napisane, ale teraz nosze co chwile do poprawki - za kazdym razem promotor czyta mi dwie strony i stwierdza, ze cała praca do poprawki - poprawiam to co każe i w sposób w jaki każe - znowu to samo. Dzisiaj zaniosłam znowu, mam przyjść za tydzien jesli promotor znajdzie czas...
serio mam tego serdecznie dosyc, czuje sie tym tak przytloczona i zmęczona, że tragedia. Wszystkie seminaria sie juz bronią tylko u nas nikt nie złożył pracy, bo bujają się tak jak ja. Nie mam pojecia o co tu chodzi, łażę rozstrojona, źle spie i nie moge sie na niczym skupić. Serio, to tylko głupi licencjat a mam wrazenie ze pisze co najmniej doktorat.

gratulacje wielkie dla ciebie

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Jakieś dwa dni temu pisałam, że nie podobają mi się covery Studia Accantus. Cofam to- Adrian Wiśniewski jest fantastyczny Arabska noc, Tylko jedno życie masz oraz obłędne(to jest dobro słowo) Sznurki władzy Nie dziwię się, że bilety na jego recital poszły w 3 dni
Wklejam, jakby ktoś nie znał
uwielbiam Adriana <3
mój absolutny ulubieniec jesli chodzi o Accantus
ja ostatnio mecze
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora