|  2015-06-25, 19:46 | #560 | 
	| Konto usunięte 

| 

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

nijak :C tzn ja ją generalnie mam juz napisane, ale teraz nosze co chwile do poprawki - za kazdym razem promotor czyta mi dwie strony i stwierdza, ze cała praca do poprawki - poprawiam to co każe i w sposób w jaki każe - znowu to samo. Dzisiaj zaniosłam znowu, mam przyjść za tydzien jesli promotor znajdzie czas...
 serio mam tego serdecznie dosyc, czuje sie tym tak przytloczona i zmęczona, że tragedia. Wszystkie seminaria sie juz bronią tylko u nas nikt nie złożył pracy, bo bujają się tak jak ja. Nie mam pojecia o co tu chodzi, łażę rozstrojona, źle spie i  nie moge sie na niczym skupić. Serio, to tylko głupi licencjat a mam wrazenie ze pisze co najmniej doktorat.

gratulacje wielkie dla ciebie

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

uwielbiam Adriana <3Cytat: 

| 
					Napisane przez Olkaaaa_s  Jakieś dwa dni temu pisałam, że nie podobają mi się covery Studia Accantus. Cofam to- Adrian Wiśniewski jest fantastyczny   Arabska noc , Tylko jedno życie masz  oraz obłędne(to jest dobro słowo  ) Sznurki władzy   Nie dziwię się, że bilety na jego recital poszły w 3 dni  
Wklejam, jakby ktoś nie znał    |  mój absolutny ulubieniec jesli chodzi o Accantus
  ja ostatnio mecze

| 
	|     |  |