Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-03, 15:42   #712
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez shatje Pokaż wiadomość

no ja tez sie bede umawiac na korasy, ale muszę miec cały plan lekcji, bo nasza kochana wychowawczyni nie mogła podać całego
A ja już mam na cały tydzień
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Załamałam sie...

Dzwonilam sie umowic na korki z chemii do takiej starszej babki. Ogolnie przez cala rozmowe dawala mi do zrozumienia ze jestem tepa kiedy dowiedziala sie ze mialam w 2kl 4 a w 1kl 3 na koniec z chemii... Spytala sie czy chce isc na medycyne ja powiedzialam ze nie a ona ze dobrze bo tam trzeba miec duzo punktow zeby sie dostac. Umowilam sie z nia na pt. Powiedziala ze bedziemy sie uczyc 2 godz lekcyjne w tyg bo nie zdazymy z materialem i wyjdzie to 50 zl na tydzien. Czyli z 200 na m-c. Jeszcze musze doplacic na prawko, na wycieczke, studniowke, ksiazki... Nie wiem z kad na to wezme...
Co za baba?!
No niezła, jak tak Cię podniosła na duchu..

Durga-ciężkie Chłopy do przeczytania czy nie bardzo? Bo ja teraz zamierzm zacząć Ferdydurkę, póżniej Ludzi bezdomnych i może 'Chłopców'

Krówka-raz w tygodniu 3 godziny

A ja nie siedzę tak długo w szkoleNie wiem kiedy siedzę najdużej ale zazwyczaj będę wychodziła po 11, koło 12...
Muszę sprawdzić.

Qrcze ale mnie coś głowa boli..

No właśnie-gdzie Martusia?