Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar LVII
Wątek: Scent Bar LVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-25, 20:24   #90
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
2. To fatalnie świadczy o ludziach. Niemniej pracując w kilku szkołach, doświadczyłam wręcz odwrotnego zjawiska. Nie teraz, zaraz, potem, jutro, nigdy! Zawsze sekretarki rządziły całym tym bajzlem. I zawsze ich czas był czasem najświętszym. Nauczyciel nie miał czasu się odsikać, a one miały czas byw pracy kroić owoce na cząstki, przeglądać katalogi urodowe, uprawiać sieciunie i uwaga dadadaaaaaaaaaaaam: czytać książki. Także no ten teges, chciałam tę robotę

3. Oooooooj, przeklniesz na głos. Słyszę słowo na K
Czemu nie pójdziesz na laser? Tzn, teraz chyba za późno bo lato, ale laser boli równie mocno, ale ptrzynajmniej efekt raz na zawsze

4. Agnyska - a jak tam przyjemności, czyli wakacje? Zdecydowaliście się na coś? Bo urwał się wątek. Nie kręci Cię Budapeszt?

W sumie jestem zdania, że lato nie lato, sezon nie sezon, jak ktoś ma za cel Pragę, to trzeba go uskutecznić.
2. No jakoś jestem innym typem człowieka, pewno dlatego wchodzą mi na głowę, a nie ja wchodzę
3. Ten wosk to tylko 30 zł, a potem planuję robić sobie pachy depilatorem Wię, jestę hardkorę, ale już to kiedyś robiłam i da się przeżyć. A jak będą odrastać pojedyncze to już zupełne phi.
4. Nie wiem, w ostatnich dwóch tygodniach nie mam siły myśleć nad tak skomplikowanymi zagadnieniami Budapeszt nęci, owszem.

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Na szczycie był jak zawsze gryx
Tuż zaraz za gryxem szczytowała Rejcz
No a potem inni barowicze...
Dobrze, że nie wszyscy razem, to byłaby Sodomia i Gomoria

No, powiedzmy, że może być. Aczkolwiek do pełnej satysfakcji mi daleko

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-06-25 o 20:25
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora