Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-25, 21:52   #261
No_wlasnie_co
Przyczajenie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
nie mam za bardzo jak go osaczac bo w pracy siedzę po 10 godzin i nie mam tam sygnału
chodziło mi o to ze on napisze zawsze pierwszy ale nie potrafi pociągnąć rozmowy, nie ma żadnego zaangażowania w rozmowę, a jak ja przestanę odpisywać to za jakiś czas pisze wszystko ok? co robisz? ale nie zacznie jakiegoś konkretnego tematu. po randce on napisał od razu ze chce się spotkać itd, ja dopiero zasugerowałam dzisiaj bo serio się nudzilam. ja nigdy nie napisze pierwsza, no chyba ze juz jesteśmy po etapie randkowania. za bardzo się boje ze ktoś mnie oleje

Ojej, wyluzuj, znasz go od paru dni. Na podstawie tak niewielu przesłanek nie warto wyciągać zbyt wielu dalekoidących wniosków i prowadzić tak głębokich analiz.
Mam wrażenie, że ten chłopak Ci się nie spodobał, ale zachował się jak gentleman na randce (co było miłą odmianą) i tylko dlatego chcesz znajomość kontynuować. Nie tędy droga.
Pisze i się interesuje- jest ok. Jak nie zaproponuje spotkania przez kolejny tydzień, to się zacznij martwić. :P
No_wlasnie_co jest offline Zgłoś do moderatora