Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz. V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-26, 05:48   #487
201609290900
Konto usunięte

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz. V.

hej.........

małaczyta bardzo dobre podejście.. trzeba zapamiętać

Patri tez niedawno doszłam do tego samego wniosku, muszę ja siebie lubić bo jak ja nie będą to inni tym bardziej, i życzyc dla siebie jak najlepiej i siebie wspierac
Gratuluje pozbierania się.

czerwiec byle do przodu!! przy pisaniu zawsze miałam problem że zrobiłam sobie przerwę i wtedy nie mogłam wrócić... a jak pisałam to jakoś szło. trzymaj się i dalszych stron ci życzę.

Patri to chyba była prezentacja z rozwojowiec.pl, kołcz Damian. miał prezentację o tym, że ludzie którzy mają wiele porażek ale się tym nie przejmują tylko zabierają się do pracy odnoszą dużo lepsze sukcesy niż ci co mają nie wiele porażek ale bardzo zaburzają one ich poczucie własnej wartości i wtedy bardzo dużo czasu zajmuje im przeżycie porażki, odkładanie pracy itd itd i dopiero znów zabierają się do pracy.

ja się czuję fatalnie, jestem chora, mam zapalenie ucho i migdała.. prze-wegetuje dzis w pracy. mężu nie będzie popołudniu więc zajmę sie synkiem i potem lulu..

miłego dnia!
201609290900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując