Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-03, 16:27   #4807
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
biiibiii wlaśnie bo tak nie pomyślałam, że przeciez ciebie mogę o to spytać...
mozesz mi powiedziec jak jest z jakościa butów z primarku, interesuja mnie balerinki akurat atmosphere, ale pytam ogólnie...?
Kochana nie powiem ci jak jest z jakoscia tych butkow bo nie mialam ani nie mam zadnych butow z atosphere.
Z tego co ogladalam to niektre wydaja sie byc bardzo tandetne, jakies 'plastikowe', ale niektore (te po 10f) wygladaja calkiem przyzwoicie. Poprostu musisz dobrze ogladnac

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Halo. Dziewczynki, gdzie jesteście i co porabiacie?
Nikt nie zaglądał przez tyle czasu
Ja zwiedzalam Londyn caaaaaly dzien bylam 'away' dlatego nie pojawialam sie. a w sobote mielismy gosci wiec nie wypadalo siedziec przy kompie ;P ale juz wrocilam

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Hejoo ) No własnie co z Wami Chudzinki??
biibii zaniedbujesz wątek :P
jak wyzej

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Ja już po rozpoczeciu roku ;| Maturalna klasa welcome !! 2 miesiące się z moimi dziewczynkami nie widziałam ) a jutro od 8.00 jazda ( ło matko już chce Boże Narodzenieee
Powodzenia!
Jak bys brala na ustna temat cos o holokauscie w literaturze i filmie to sluze pomoca bo mialam ten wlansie temat
ogolnie to rob duzo testow to nabierzesz wprawy i 'obeznasz' sie z tym. nie jest wcale trudne ae pewnie beda was straszyc bo nas amietam tyez straszyli...hah

ja juz bym chciala wrocic na uczelnie, chociaz 2gi rok podno bardzo ciezki u nas...no ale co to dla mnie takiego kujona

Jak dotra do mnie foty z Londynu i bedzie jakas ciekawa na ktorej bedzie mnie jakos widac to podrzuce tutaj
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora