Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-26, 10:11   #704
BezimiennyKot
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Fifi

Powinnam się uczyć więc pofatygowałam się i poszukałam tego komentarza:

Phiphigenia Fifi 5 dni temu
Weszłam na twój kanał bo jesteś, tak jak ja, hejtowana na wizażu, stronę po mnie, i dlatego cię znalazłam. No i muszę powiedzieć że tak jak sobie myślałam, jesteś fajna, sympatyczna, naturalna, oryginalna... no lubię cię od razu. Najfajniejsze dziewczyny mają widocznie najwięcej hejterów. Dziwię się dlatego że ja też tam jestem, HAHAHA. . Ty masz, ich zdaniem, szpetne włosy a ja jestem psychol denerwujący skakaniem i dziwnym, niepoprawnym gadaniem. HAHAHA... Podajmy sobie więc ręce tutaj w tym dziwnym youtubowym świecie JESTEś SUPER.

kanał FokusowanA 5 dni temu
+Phiphigenia Fifi ja nie wchodzę na takie stronki dla idiotow którzy nie maja co robic i maja tak nudne zycie ze zamiast zajac się sobą wypisują hujowiny o innych,bo kto normalny tam siedzi?cos pisze?i traci czas na takie sprawy?zakompleksioniu ludzie którzy nic w zyciu nie robia wiec skoro hejtowanie to ich jedynne hobby to gratuluje

Phiphigenia Fifi 5 dni temu
+kanał FokusowanA Masz rację. Ja tylko tam weszłam bo dziwiłam się że w ciągu niewielu dni dostałam około 100 subskrypcji i jedna miła widzka mnie poinformowała o tym. Nawet nie wiedziałam że coś takiego jak wizaż-strona istnieje.

Komentarz Fifi bardzo pseudowesoły a Fokusowanej bardzo agresywny.
BezimiennyKot jest offline Zgłoś do moderatora