2015-06-27, 06:57
|
|
wańka wstańka
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Cytat:
Napisane przez BezimiennyKot
Jeśli nie dotyczyło to Fifi to mi przykro ale po pierwsze niestety nie było mnie tutaj od popołudnia a po drugie nie jestem tutaj jeszcze tak długo i ten komentarz o mężu, który był na jednej z pierwszych stron które tutaj przeczytałam, został mi jakoś w głowie i muszę przyznać że abstrahując od całej jej dziwnie denerwującej osobowości trochę mnie to poruszyło. Jest to skżywienie zawodowe że staram się być bardzo objektywna i że nawet w największym dziwaku widzę dobre strony i biorę go w obronę jeśli jest traktowany niesprawiedliwie
I miłej nocy życzę. Mimo wszystko siedzę tutaj chętnie prawie do rana 
|
Mi też jest przykro. Rzucasz oszczerstwa bezpodstawne, bo czegoś nie doczytałaś. Jakbyś chciałą zbędną burzę wywołać.
Proponuję, byś potrenowała czytanie ze zrozumieniem, nie tylko emaptię. Zwłaszcza jeśli jesteś psychologiem- bo rozumienie jest kluczową kwestią w tym zawodzie kluczową.
Tłumaczenie, ze widzisz w każdym dziwaku dobre strony jest kiepskie i niczego nie wnosi. Myslę, że jesli chodzi o ten wątek z takim podejściem nie jesteś odosobniona.
To, że Fifi czy inna vlogerka ma dobre strony nie oznacza, że nie można jej skrytykować.
Nikt w tym wątku nie żartował z tragedii Fifi , która jej się przytrafiła. Śmiem twierdzić, ze to ona komentowała ją w specyficzny sposób, w dziwnym kontekście.
|
|
|