2015-06-27, 13:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dekoloryzacja a kręcone włosy
Cytat:
Napisane przez luqq
SceneQueene dziękuję za odpowiedź i przepraszam za tak późne podziękowania.
Dekoloryzację robiłam jakiś miesiąc temu, kolor wyszedł rudy, po nałożeniu farby Schwarzkopf, Color Mask 1010 nieco się ochłodziły, ale nadal kolor był "lisi". Obecnie już odrobinkę przypominają ciemny blond, aczkolwiek nadal jest to lekki rudy. Nie wiem czego to zasługa, ponieważ używałam jednocześnie rumianku, srebrnej płukanki z delii i szamponu (Schwarzkopf blond&bright, później-shauma-srebrne refleksy)
Po dekoloryzacji włosy były w takiej samej kondycji, 0 zniszczeń.
Jeszcze mam 2 pyt., czy po dekoloryzacji lub dzięki "zejściu z czarnego" włosy mogą szybciej rosnąć?, po ok. 3 tyg. mam prawie takie same odrosty jak po 3 mies.
Ostatnie pyt. Może któraś z Wizażanek wie co mi na głowie wyjdzie po nałożeniu białej farby? Obawiam się, że farbując jasnymi blondami nie uzyskam tego, czego oczekuję czyli bardzo, bardzo jasnego blondu czy platyny.
|
Nie ma za co. :-*
1. Włoski będą Ci rosnąć tak jak do tej pory. Jeśli zależy Ci na tym by szybciej rosły, wcierki i suplementy diety mile widziane.
2. Biała farba niewiele Ci da. Chyba, że myślisz o farbie rozjaśniajacej to polecam Welle Koleston, np.12.89. Kiedyś używałam 12.22 i po drugim użyciu miałam platyne.
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
|
|
|