Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-28, 18:37   #240
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Ale miałam towarzyski weekend - fajnie tak a za chwilę goście będą

Mag - nowy telewizor - ale wypas. Nowe meble, nowy tv - powodzi się Wam
Ja też zahaczylam o Lidl ale haremki były porozwalane, była jedną sukienka z tych co chyba Jasia kupowała i było sporo tych crocssow. Walk żadnych nie odnotowałam

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Pisałaś, że Twój siostrzeniec ma ponad 7 lat - chętnie się dowiem co wybierze. Mój synek w sierpniu obchodzi urodziny i zastanawiam się co mu kupić.
A właśnie - Hania, przesyłam życzenia dla Twojego syna 🍭i ciekawi mnie jego reakcja na prezent
A to druga siostra . My jestesmy we trzy porozsyłane po Europie. Ta co mieszka w Fin ma chłopca 7,5roku i dziewczynkę 5 lat, oni przyjadą do nas w sierpniu . Ta która mieszka w Polsce ma dziewczynkę 7 lat i chłopca 4,5. I teraz sie zobaczymy. Tak sie u nas zdarzyło chłopiec dziewczynka chłopiec dziewczynka od sióstr. Moje siostry sa w bardzo podobnym wieku dlatego tak zmajstrowały, podejrzewam ze to była zmowa . Ja jestem jedyna bezdzietna .

Ale dla chłopca 7 lat to chętnie poslucham co mogłabym kupic jak do mnie przyjedzie. Bo to moj chrześniak. Jakbyś mogła podpowiedzieć to bede wdzięczna
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora