Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C. cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-30, 14:02   #2450
neath
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki M.A.C. cz.9

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Tak, w Heirloom Brałam stacjonarnie u nas.
No tepy nieco, ale nawet nie to jest problemem - kolor nie końca mi sie jednak podoba po dłuższym noszeniu. Wieć to raczej indywidualna sprawa
Piękne było to opakowanie D. ostatnio dodał szminki z tej kolekcji, ale akurat nie Rebel.
Akurat kolor w Shade podoba mi się bardzo. Jeśli z aplikacjąnie będzie za dużych problemów, to będę zadowolona.
Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
A Well Dressed widać na ciemnoskórych? Mam I'm a Lover i działa ale well dressed jest chyba jaśniejsze ? Lovecloud mnie ciekawi
Też mam I'm a Lover, ale to taki żywszy kolor i można go budować. Liczę na to, że Well Dressen będzie taką delikatną mgiełką, z którą nie będę musiała uważać
Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość

Dzisiaj stwierdziłam, że powinnam się to wpisać A to po kolejnych zakupach.
Tym razem padło na puder Sculpt - o ile się nie mylę był przez dłuższy czas w ofercie on line jako wyprzedany.. no albo sobie dziś wmówiłam, że się pojawił i szybko trzeba go capnąć.

Na poprzednie zamówienie on line czekam już ponad tydzień - dogrzebałam się w wątku Waszych wypowiedzi z maja, że mają opóźnienia- jak długie są te opóźnienia? Zaczynam się już niecierpliwić...

Teraz kusi mnie paleta korektorów MAC Studio... ma któraś z Was?

Ja mam pojedynczy korektor i uważam, że cała paleta jest nie do zużycia. Jeśli chcesz mieszać kolory, to możesz spróbować z duo na początek
Cytat:
Napisane przez vine Pokaż wiadomość
Ja też z początku się przed nim broniłam (gdy słyszę, że coś jest KULTOWE, od razu mam wycofkę ), ale teraz go mam, bo wyczytałam, że dla Chłodnego Lata jest świetny i rzeczywiście się bardzo dobrze sprawdza No i jest tak jaśniutki, że można go ładować śmiało na twarz bez obaw, że zrobi się placek. Zwykle najpierw nakładam obficie Well Dressed, a potem na same "jabłka" policzków daję ociupinkę Dame dla większej wyrazistości i efekt jest super.

A co do samego koloru Shade to ja z kolei obstawiam (kojarząc mniej więcej, jakie kolory wymieniałaś jako te, które Ci pasują), że będzie dla Ciebie bardzo dobry Jest chłodny i naprawdę piękny, sama o nim myślałam, ale ja nie bawię się jakoś specjalnie kolorami kresek; Dipdown (który jest ciut za ciepły, ale ok) i Lowlights (który jest idealny) mi wystarczą

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Ja nie mam I'm a Lover, ale Krystyna twierdzi, że są podobne i na swatchach rzeczywiście na takie wyglądają:
http://www.temptalia.com/submit-dupe...50&dupe=108919

Dla mnie WD jest dość słabo widoczny, baaaardzo subtelny, ale to też pewnie kwestia indywidualnych "pigmentów".
Tak, metka "kultowy kosmetyk" też mnie troszkę odstrasza na początku ale przy -20% musiałam go kupić, bo sam kolor bardzo mi się podoba. Jak macałam w Macu WD, to różni się jednak od I'm a Lover. Może dla Krysi nie jest to aż tak widoczne, bo jest sporo ciemniejsza.

Zielenie bardzo lubię na oczach, najbardziej właśnie takie ciemne Ładnie podbijają tęczówkę. Bardzo pasował mi wycofany już zielony żelowy eyeliner Essence, do dziś szukam takiego koloru
neath jest offline Zgłoś do moderatora