2015-06-30, 14:10
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ulubieńcy kosmetyczni miesiąca ...
Ja również podzielę się moimi czerwcowymi ulubieńcami kosmetycznymi wraz z bardzo krótkimi recenzjami. 
1. Podkład rozświetlający Healthy Mix, Bourjois
Mój faworyt w letnim okresie. Wygląda bardzo naturalnie, skóra sprawia wrażenie wypoczętej i promiennej. Trwałość nienaganna, nie zbiera się w załamaniach, nie podkreśla suchych skórek.
2. Tusz do rzęs Lash Sensational, Maybelline
Pięknie podkręca i wydłuża rzęsy. Nie osypuje się, wytrzymuje spokojnie 12-16h w świetnym stanie. Nie robi grudek ani nie skleja rzęs w tzw. pajęcze nóżki. Głęboka czerń i śliczne opakowanie.
3. Olej z pestek moreli, Etja
Wielofunkcyjny kosmetyk, którego używałam bardzo często w czerwcu. Świetnie nadawał się do olejowania włosów, które stawały się po jego użyciu gładkie i błyszczące. Dbał o moje paznokcie i skórki wokół nich, przynosił ukojenie suchej twarzy. Z powodzeniem zastępował olejek do kąpieli i balsam do ciała. Sprawdzał się również jako świetny preparat ułatwiający depilację wrażliwych miejsc.
4. Serum korygujące, Bielenda
To właśnie temu kosmetykowi zawdzięczam znaczącą poprawę stanu mojej trądzikowej cery. Zmniejsza pory, redukuje błysk w strefie T, sprawia, że niedoskonałością goją się w szybkim tempie. Skóra jest napięta i wygładzona.
|
|
|