Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-30, 18:48   #168
Loyd
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Trelek Pokaż wiadomość
Znam ten ból O ile rozumiem, że chodzi o szybką ochotę na zmianę koloru

Kiedyś malowałam pazury co 2 dni no i kondycja na tym cierpiała.
Miałam założenie, żeby malować co tydzień, ale nie wytrzymuję
więc zmieniam co 4-5 dni Chociaż czasem ciężko wytrzymać w jednym kolorze tyle czasu skoro buteleczki tak ładnie się świecą

Będę niecierpliwie czekać na notkę na ten temat

A co do chomikowania to mam identycznie! Bo albo nazwa mi się podoba, albo jest trudno dostępny i żal się go pozbyć, albo "przyda się do bliżej niezdefiniowanego zdobienia w niezdefiniowanej przyszłości".. :P

Mam pewne kolory/odcienie, które dubluję w nieskończoność.
Kupię wszystko w odcieniu np. fuksji
Ale pastele noszę rzadko, dlatego się powstrzymywałam Chociaż ta kolekcja ma taki śliczny średnio ciemny turkus więc może się skuszę

Woow, HongKong - ale musiały być wrażenia

Nie jestem z Dojczlandii, ale w przyszłości tego nie wykluczam
Ale blisko, mieszkam w kraju graniczącym
rozumiem

Wiesz co, ja jestem dość często w Azji i zawsze robi na mnie wrazenie , ale takie landary jak HongKong najmniej nie przepadam za takimi miejscami. No ale mam okazje być bliżej Tża to zawsze jadę

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

AnulaPPP szałowy ten kolor<3

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Miranda świetne prace!!! Powiem Ci że ten kształt paznokci sąsiadki nie jest taki zły , albo umiejętnie uratowałaś go po prostu wzorem

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie niezawodne magiczne kciuki Licencjaty obronione na 5 ! Ocena z toku studiów również 5 Teraz niech sie dzieje wola nieba, już mi obojętne jakie efekty przyniesie wieczorna rozmowa jedyne o czym teraz marze to łóżko

Brawo! Serdeczne gratulacje!

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie mam trochę głowy.
Tak, to chyba ta szybka była.

Cudny burzujek...

Właśnie wywaliłam czereśnie...
Ożyły
Co masz na mysli mowiac( pisząc) że ożyły?

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Witam się w nowej części! Lepiej późno niż wcale!
Ładne mani widziałam po drodze!
Witaj!!!

Boziu, u nas regularna powódz!!!
Całe szczęście w piątek zwijam tyłek

Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow.

Edytowane przez Loyd
Czas edycji: 2015-06-30 o 18:49
Loyd jest offline Zgłoś do moderatora