2005-07-17, 16:55
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: :( :( :(
Ehh przejmujesz sie niepotrzebnie. Mam prawie 19 lat, jestem bardzo drobna osoba i dlatego wygladam na 15 lat, a na twarzy tez mlodziutko wygladam a to napewno nie jest przyjmne gdy wszyscy ktorzy mnie widza i nie widza ile mam lat mysla ze jestem dzieckiem ;/ czasami mnie to dobija ale staram sie tym nie przejmowac ( wkoncu jak bede miala 30-stke na karku bede wygladala mlodziej ;P) i ty tak samo powinnas szukac w sobie tego co dobre, a moze po prostu jestes tak przejeta soba i swoim wygladem ze zauwazasz tylko to co ci sie w tobie nie podoba. Nie ma idealnych ludzi. Ja kiedys mialam to samo, poprostu przestalam sie przejmowac soba, zastosowalam sie do zasady "jestem, jaka jestem". Zaczelam wiecej o sobie dbac i jest dobrze. Wiecej wiary w siebie. Nie mozna uzalac sie nad soba bo to jeszcze bardziej dobija. Dla mnie zazwyczaj szklanka jest do polowy pelna i z tą zasada jest mi latwiej zyc Wiec glowa do gory. Jesli nie potrafisz sobie sama z tym poradzic to zastosuj sie do tego co napisala koleznka u gory- dobry psycholog. Pozdrawiam
|
|
|