2015-07-01, 18:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Carla złap oddech  i możesz cytować dalej 
|

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------
Cytat:
Napisane przez gawronka
Cewnik foleya
Natusiu gdyby moja noga sięgała tak daleko, to też bym Ci nakopała. Mam podobny rozmiar, góra M, dół L i jestem mega super szczęśliwa, że tak powiem 
|
No ja nie za bardzo, bo zawsze miałam taką chłopięcą trochę urodę. A tu tera taa grucha i jeszcze te udźce, no źle się czuję ale obiecałam sobie, że po ciąży to nie ma to tamto, w ciuchy się muszę mieścić, już może nie w 34 ale w większe 36 i 38 już tak
Carla, u mnie sama dieta nic nie działa, kompletnie. Muszę wypocić doopsko i to tak 2-3 razy w tyg. na grupowych ćwiczeniach. Wtedy włącza mi się współzawodnictwo a że lubię być Master to wtedy w głowie kołacze się myśl: Ja wam pokaże i wtedy ćwiczę w pocie czoła
A co do strojów z zza oceanu to kazałam ówczesnemu zamówić i wiem, że miał jakieś problemy, bo się urząd celny odezwał. Ale z tego co wiem, to we stolycy jest teraz sklep VictoriaS. i na allegro można poszukać.
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
Koko, ja buzią nie strzelałam, tylko jak ta damesa wyciągałam te pestki i wtedy do łapki i PYYYK leciały
|