2015-07-01, 19:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
A ja po wizycie. Mała strzeliła fochem i prawie nic nie widzieliśmy.Urosła ponad kilogram przez miesiac,waży równe 1800 gram.Jest dłuuuga i ma dużą głowę-gin powiedział,że jak noworodek i że moge mieć problem urodzić sn Posprawdzał wszystkie przepływy krwi,serce,łożysko,pępowi nę,tetnice,wszystko ok. Młoda leży głową w dół i jest jak to okreslił gin "w progu" do wyjscia,wstawiona!jest nisko bardzo-stad te moje pobolewania rozciągających się więzadeł,macicy i częste latanie siku. Mam zbastować z długimi spacerami,dużo odpoczywać (chyba zwariuję z braku ruchu).Szyja bez zmian,jeszcze się nie skraca. i tera hit dnia: dno mojej macicy leży dokładnie o grubość palca pod żebrami-trochę za wcześnie no ale cóż...Nic nie przytyłam od miesiaca,pan gin (zabawny) nadal twierdzi,że jestem szczupła,że tak mało mi przybyło i żeby tak trzymać czyli metr sześdziesiat cztery w kapelutku + 75 kg= szczupłość,uwielbiam mojego gina
Aha Młoda głowę miałą wtuloną w scianę macicy,ze tylko jej było lewdo widać połowę twarzy z wymalowanym fochem i w dodtaku oplątałą sobie łepek pępowiną (na zasadzie poduszki chyba hehe), stad na jedynym zdjeciu usg 3 d wyszła jak dziecko szatana! pociągła twarz,trójkątny nosek,zamknięte oczka wyglądały jak wybebeszone na zewnątrz patrzałki u kogoś kto ma mega nadczynność tarczycy i pępowina "przedłużyła" jej brodę i wyglądała autentycznie jak mały szatanek
Blondynka17 urodzisz,po dwóch godzinach otrzepiesz się i nic nie będzie widać że byłaś w ciaży,ślicznie wyglądasz
merry82 pisałaś o erotycznych snach i o tym że się naczytałaś o wielkim "O",jeszcze większym niż moze być.
hehe,też sie naczytałam,niedoswiadczył am i raczej w tej ciąży juz nie uswiadczę (chyba,że podczas porodu )
tiaaaaaaaaaaa ponoć można,są nawet filmiki z takich porodów na yt. rzekomo nie ma bólu tylko jedna wielka przyjemność.(jak znam siebie to bedem rzygać i srakać jednocześnie z bólu na sali buhahahaha).
|
|
|