2015-07-01, 22:51
|
|
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Cytat:
Napisane przez evela28
ja w tym roku też trafiam na kiepskie truskawki, nie dość że drogie to wodniste, nadgnite i kwaśne, nawet koloru fajnego nie mają po zmiksowaniu
ja właśnie dziś dostałam dwa nowe, woda i prąd
u mnie też jest zimno i otwieram okna aby się nagrzało, ale zimno jest dlatego ze chata ocieplona i słońce nie przenika przez styropian, u was też jest blok ocieplony?
obejrzałam dziś film Najdłuższa podróż, fajna historia
|
te moje truskawki to jak gąbka takie mączne... 
Czytałam Najdłuższa podróż to muszę obejrzeć film
u mnie zwyczajnie mury są zimne, nie wiem od czego to zależy... zimniej juz jest tylko w kościele 
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51949631]Dopiero wróciłam do domu, jestem sztywna z nerwów i stresu. Normalnie nie mogę ruszyć szyją.
Tata miał prawdopodobnie zawał, ale nic nie wiem na pewno, rozmawiałam co prawda z lekarką z jednego szpitala, ale w tym drugim już mi się nie udało porozmawiać z lekarzem tylko z pielęgniarką. Wiem tylko, że chcą mu zrobić zabieg rozszerzania naczyń tzw stent. Lekarz się zastanawiał czy zrobić to dzisiaj czy dopiero jutro. Mam nadzieję, że jutro rano więcej się dowiem. Nie wiem tylko czy zdążę to zrobić, bo o 11:00 mam być na tym spotkaniu rekrutacyjnym, a to jest na drugim końcu Krakowa.
"Król szczurów"? Czytałam to jako nastolatka, ale niewiele pamiętam z fabuły, wiem tylko, że mi się bardzo podobała książka.[/QUOTE]
Hania, bedzie dobrze, wazne ze ma w tej chwili opiekę!
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Wiecie co? Chciałabym iść do pracy. Już mam dość siedzenia w chacie. No ile można..
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------
|
a ja znów zasiedziałam się w domu, na razie w ogóle nie chce mi się iść do pracy 
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26
Mówicie że u was zimno w chacie? U mnie obecnie 31 stopni w domu i tez wcale nie jest przyjemnie. No nie dogodzisz 
|
u mnie w domu tylko 23 stopnie
|
|