Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miły prosty i wesoły wątek mamusiowy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-02, 10:25   #154
elcia88
Wtajemniczenie

Dot.: Miły prosty i wesoły wątek mamusiowy!

Cytat:
Napisane przez BlueEyes88 Pokaż wiadomość
oo ale wam sie trafilo to swietujecie wspolnie
super
a jak wam dzis dzien minal?
u was tez taki upałł????
Oooo pomyłka:-P mąż by mnie wysmial że zapomniałam kiedy bralismy slub. 14.07 a nie 12

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
hej
jestem dziewczynki

mały dalej nam narzeakal na brzuszek, wiec ma diete bardzo lekko strawna, biedny domaga sie kawalka czekolady. do tego wsytskiego maz doznal urazu na pilce( gra w noge) i o 23 w pon zalozyli mu 14 szwow! nie spalam ze stresu cala noc, do tego nie mam juz 4 z rzedu zasilku zaplaconego doluje mnie to coraz bardziej i brak kasy i brak mozliwosci wyegzekfowania jej...bylam u diabetologa wczoraj, narazie musze dietke trzymac. ale przez te cale wydarzenia i stres nie trzymalam sie diety
od jutra zaczynam. bedzie mi latwiej jednak jak maly zdrowy a nie uwiesozny na mnie. i tak padam ze zmeczenia. teraz tez juz mi oczy leca czekam tylko az mi sie luteina rozpusci bo mam podjezykwoa.

a w piatek wizyta

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Elcia Myszka czy dzidzie w ten sam sposob sie ruszaja? u mnie takie rozpieranie bardziej czuc.
Oho Diatomka to ciebie nieciekawie. To teraz masz szpital w domu. Mam nadzieję że chłopaki się szybko wykuruja bo się ty sama wykonczysz kochana.
Z tą kasą to jakaś madakra, nie da się ich jakoś postraszyc?

Co do ruchów to zdawało.Mi się że ruchy są delikatniejsze i rzadziej ale jak tylko tak powiem to mały kopa mi strzeli na przypomnienie. I od razu reaguje jak coś mu się ciasno zrobi np jak przykucne czy podłoże coś pod brzuch. Reaguje na jedzenie. Mój leżę dupka do dołu więc czuję go wszędzie.
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując