Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM2016 cz32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-02, 15:47   #736
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
Ja planuję schudnąć ale jakoś mi to nie idzie. Włosów nie obcinam dopiero do fryzury ślubnej dopasuje długość. Nie farbuję bo jeszcze nigdy tego nie robiłam Pewnie parę razy pójdę na solarium żeby opaleniznę wyrównać. Rzęsy sobie przedłużam co jakiś czas więc na ślub pewnie uzupełnię. Paznokcie to jak chodzę normalnie hybrydy u rąk i nóg. Nic szczególnego nie będę miała. Z tłumu się będę wyróżniać białą suknią i welonem No może jak mi tata kupi to bransoletkę za 15k założę Ale muszę go namówić na taki prezent na wieczór panieński.

Ale czas szybko leci. 2 tygodnie temu miałam rok do ślubu. Jeszcze trochę i 11 miesięcy. Za każdym razem gdy pomyślę, że czas ucieka to się stresuje.
Żartujesz? Masz zamiar NAMAWIAĆ ojca na bransoletkę za 15 tysięcy na wieczór panieński?
Wiesz co, słusznie Mysza ci zarzuciła chwalenie się. Ja też nie narzekam na brak pieniędzy i są dla mnie, tak jak ty pisałaś, rzeczą nabytą, ale pisanie czegoś takiego to zwykłe szpanowanie i chwalenie się.