Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Cytat:
Napisane przez moniisia90
Pokaz bujaczek
No ja właśnie o tym 2w1 mysle tylko sie zastanawiam czy potem mysz jeszcze czymś smarować bo po emulsji nie trzeba a Lenka ostatnio nie daje sie wysmarować...
|
Jak juto znajde chwile bo musze aparatem robic bo przez tel mi szwankuje dodawani zdjec to pokaze bujak chyba ze na necie znajde taki jak moj ale nie wiem czy znajde taki sam.
Ogolnie mala zachwycona
Cytat:
Napisane przez Nadzieja87
Agnes jak mina to pewnie ze tak  generalnie mi też się kończą ale chyba zamówię przez internet, bo jak patrze na prognozę pogody, to chyba szybciej paczka dojdzie, niż ja z domu wyjdę 
Bo chłodniej ma być dopiero kolo następnego czwartku 
|
Aj akbys zamawiala to mozeszi mi dwa opakowania ?a wyslesz jak sie chlodniej zrobi. Tylko przelew w nastepnym tyg bym i tak dziabnela bo u mnie konto swieci pustkami przez naprawe samochodu i chrzciny a w nastepnym tyg tz bedzie mial wyplate
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------
Cytat:
Napisane przez moniisia90
Pokaz bujaczek
No ja właśnie o tym 2w1 mysle tylko sie zastanawiam czy potem mysz jeszcze czymś smarować bo po emulsji nie trzeba a Lenka ostatnio nie daje sie wysmarować...
|
N cialo tego oilatum nie smarowalam do mycia ale wydaje mi sie ze jak wloski jej mylismy to glowke miala ladnie nawilzona.ciezko mi wiec powiedziec
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
|