2015-07-03, 03:12
|
|
Raczkowanie
|
Jak poradzić sobie ze zdradą?
Witam. Właśnie się dowiedziałem, że byłem zdradzany/miałem przyprawiane rogi przez 3 lata związku... Przyszło to do mnie jak grom z jasnego nieba. Nie jestem facetem, który jest łatwiowierny, który nie widzi, nie zauważa sygnałów ze strony 2 osoby, że jest coś nie tak. Mam charakter psychologiczny, więc tymbardziej jest to dla mnie mega szok i ból jakiego jeszcze do tej pory nie doświadczyłem. Jest się z osobą 3 lata, poświęca się tej osobie praktycznie wszystko a po 3 latach dowiaduje się o czymś takim... Jak można być osobą aż tak wyrachowaną? Nigdy, a to NIGDY nie sprawdzałem jej telefonu, fejsa czy czegokolwiek, starałem się jej ufać. Wczoraj dostałem mega przeczucie intuicyjne i stało się - wszedłem na jej fejsa. To co zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania... czytając coraz to więcej wiadomości wręcz chciało mi się wymiotować a puls miałem na miare 200 uderzeń na minutę.
Cały mój obraz na temat jednej osoby i płci żeńskiej padł niczym bomba atomowa na Hiroszimę...
Powiecie, skoro masz charakter psychologiczny to powinieneś wiedzieć jak postąpić. Lecz coś w tym jest, że szewc bez butów chodzi...
Teraz pytanie. Jak poradzić sobie z ogromnym bólem, myślami, wyobraźnią zdrad/zdrady?
Jak poradzić sobie po zdradzie? Jak poradzić sobie z tym, że ktoś przyprawiał nam rogi przez tak długi okres czasu? Co zrobić by nie brać każdej dziewczyny/kobiety do jednego worka? 
Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź.
Edytowane przez Optimus Prime
Czas edycji: 2015-07-03 o 03:30
|
|
|