|
Dot.: Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2
Cytat:
Napisane przez blackberry89
No ja tez ale baranów nie brakuje. O ile dziecko rozumiem ze moze sie zagapic ale gdzie sa rodzice w takiej sytuacji... Duże to dziecko bylo tak na oko?
Lece spac. Oby nocka byla wporzo bo wczoraj przed 2 pobudka bo brzuszek rozbolal i pol h bujania na raczkach. I tak nie zle bo to drugi raz taka nocna pobudka dluzsza dopiero 
|
Ja wiem, koło 12 lat? Nie było to malutkie dziecko, które nie wie że samochód jedzie po ulicy i które może zapomnieć spojrzeć w lewo...
Super, że już mniej takich cięższych momentów. A poza tym jest raczej spokojny czy ruchliwy i absorbujący?
Cytat:
Napisane przez Afrodita
Umowe mam do konca pazdziernika.. Zeby moc przedluzyc umowe do czasu porodu musze w tym czasie juz byc w 3 mcu ciazy.. Inaczej nici... A z pensji męża nie bardzo damy rade.. Moja wyplata miala byc przeznaczona na wizyty u prywatnego ginekologa.. A pozniej na wydatki przy dziecku.. No nic.. Moze tym razem sie udalo 
|
! Wierzę, że się uda.
A nie ma szansy że przedłuża umowę?
Cytat:
Napisane przez Lela23
Boze ! Az mi ciarki przeszly. Najwazniejsze ze nic sie nie stalo kochana 
---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------
Trzymam kciuki by sie udalo  ** my po slubie bedziemy zaczynali starania o maluszka 
|
Niedługo nasz wątek zrobi się staraczkowym:-D
11.03.2017
|