Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-03, 09:01   #4603
nonetheless
Zakorzenienie

Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
No to zalatana jesteś a podoba Ci się?
Dobrze, ze Was chłopaki zgarnęli, jejku, jak ja nie lubię takich sytuacji...
Bardzo warunki spartańskie, ale da się przeżyć najważniejsze że fajni ludzie tu pracują, da się z nimi pogadać itd. Wczoraj z dziewczynami piwkowaliśmy do 3 nad ranem a dziś kolega ledwo wstał na 8 do pracy
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Czas szybko minie, zobaczysz dni uciekają
Sytuacji nie zazdroszczę... dobrze, że wróciliście bezpiecznie do domu z chłopakami
A Biedronka po północy otwarta była?
Czas leci nie wiem kiedy, najgorsze że nie możemy się wszyscy zgrać i razem posiedzieć bo różne zmiany. Jedynie wczoraj wieczorem się spotkaliśmy bo chłopaki jeszcze nocek nie mają.
Biedra całodobowa
Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
Dobrze, że wybrnęłyście z tej sytuacji
ojjj i ja znam takie sytuacje a jak np. są pod wpływem %% to już gorzej, bo nawet chamskie słowa na odczepienie się nie wpływają. Kiedyś jeden frajer usłyszał żeby spadał od mojej kumpeli to ścisnął jej rękę
własnie, Biedra otwarta
Ci też byli pijani
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dobrze ze Wam się nic nie stało
A ogólnie zadowolona jesteś ?
Zadowolona bardzo chociaż praca ciężka, niby budka z lodami, ale trzeba się nadźwigać wiader z masami, wody, towaru no i presja czasu :/ ale podoba mi się to. Tylko tyle że już nigdy nie zjem gofra, ani loda z automatu jak już wiem z czego to jest