2015-07-03, 08:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina
Sprawdziłam wagę: 64,6 kg  całkiem fajna jak na moje ostatnie jedzenie, no i wodę przed @.  swoją drogą mogłaby już zawitać do mnie @ 
|
Pewnie @ Ci przyjdzie w poniedziałek jak na złość 
Masz super wagę, ile bym teraz za nią dała 
Cytat:
Napisane przez nonetheless
Wczoraj z dziewczynami piwkowaliśmy do 3 nad ranem a dziś kolega ledwo wstał na 8 do pracy 
|
no to zabalowaliscie 
Cytat:
Zadowolona bardzo chociaż praca ciężka, niby budka z lodami, ale trzeba się nadźwigać wiader z masami, wody, towaru no i presja czasu :/ ale podoba mi się to. Tylko tyle że już nigdy nie zjem gofra, ani loda z automatu jak już wiem z czego to jest
|
wiem tyle, ze z prochu to robione ale wszystko jest dla ludzi, z umiarem 
Cytat:
Napisane przez Lamelkaa
U mnie podobnie, ale zaczyna się załącza, bo zdjęcia sobie zrobiłam i sama nie chciałam uwierzyć w to co widzę  Pierwsze co to muszę opanować jedzenie na noc i słodkie oraz zacząć znowu się ruszać więcej. Wczoraj rower w końcu wyciagnelam 
|
Mnie już nawet to nie pomaga ale tez może wynika to z tego, ze TŻ mnie taka adoruje i wcale mi nie pomaga w zrzucaniu kg ehh, choć myśle, ze nadejdzie taki dzień i się ogarnę 
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
ale jak tu z tymi facetami zrobić? tak to by było ok
|
No nic się nie da zrobić trzeba mieć silna wole po prostu...
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------
Hej 
Taki upał już ale zbieram się i na odkryty basen z kumpela idę to chociaż trochę się schlodze no i liczę na złapanie ładnego brązu szybko mnie słońce łapie także może się uda
|
|
|