Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-03, 22:02   #2011
Lela23
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2

Cytat:
Napisane przez LoveMessages Pokaż wiadomość
Bez cytowania:

Wypadki samochodowe
Dobrze, że żadnej z was, ani nikomu innemu nic się nie stało. Dzieci bardzo często wbiegają pod samochód. Trzeba na nich szczególnie uważać. Moja mama bardzo dawno temu potrąciła dziewczynkę bo jej pod maskę wskoczyła. Dziecko miało złamaną rękę. Do tego ta dziewczynka była pod opieką jej cioci. Któregoś dnia jade sobie 40km/h i widze z daleka chłopaczka (z 10 lat może) na rowerze i nie patrzy gdzie jedzie. Zwolniłam niemal do zera i dobrze bo oczywiście wyjechał mi na drogę :/ Chociaż dorośli wcale lepsi nie są

Afrodita czyli musiałabyś być w ciąży w tym cyklu albo następnym? Oby się więc udało!

Lela23 ciesz się swoim weselem bo już kolejnego nie będziesz chciała mieć :P Chociaż nie wiem jak bardzo bys się starała to zawsze coś pójdzie nie po Twojej myśli.

To co ja tu ostatnia zostanę na wątku przedstaraczkowym ? Byłam dziś w tym hotelu mój pierwszy dzień i nogi mi do d** wchodzą Okres próbny 6 miesięcy więc najmniej tyle muszę czekać
Zleci szybko 6miesiecy :P czas leci mega szybko!!!!