Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-05, 08:21   #3313
201608151053
Konto usunięte

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Własnie skończyłam 3 sezon Orphan, czy będzie 4 - nie wiem, bo zakończenie dwojakie. zagmatwane to wszystko strasznie...Nie wiem, kto strzelał na parkingu, kobieta, sądząc po stuku obcasów. A Paula i tak mi szkoda
Już napisałam,ale powtórzę, takie chwyty durne powinny być zakazane, ograne do bólu.

My dziś - chyba - Grę o tron nadgonimy, choć ten sezon jakiś nudnawy, może się rozkręci po paru jatkach I 2 sezon Extant może...

Skończyłam Future Głuchowskiego..Nie chce mi się jego nazwiska po angielsku pisać, zbyt skomplikowane. Ciekawe. Przerażająca wersja przyszłej Europy i nie tylko. Okazuje się, że wieczna młodość i nieśmiertelność, oczywiście dla wybranych, są do kitu

Jak żyjecie w tym upale? Ja się niestety tradycyjnie czuję jak wielorybica wyrzucona na brzeg, a Greenpeace ani śladu, żeby pomóc biedulce
Jak zwykle, nie mam się w co ubrać przy takiej pogodzie, mam letnie rzeczy, ale nie na taki upał. Poza tym, pewnych ciuchów po prostu nie założę, nawet jeśli ma mi być za gorąco, to się męczę...Inni nie mają oporów, na ulicach sporo facetów, którzy sądzą, że są Adonisami np....

Kawa
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora