2015-07-05, 12:30
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Cytat:
Napisane przez agne19s
Ja cała noc nie przespalam. Lezalam rozwalona na łóżku ręce i nogi szeroko żeby był przewiew ale czułam ze się rozplywam 
|
To jest właśnie najgorsze, otwiera się okno w nadziei, że wpadnie trochę rześkiego powietrza, a wpada sama gorąca masa 
Cytat:
Napisane przez fasterka90
Dzień dobry,witamy się w niedzielę i...w 6 miesiącu!   
Ja tez miałam ciężką noc- śniło mi się że tz mnie wyrzucił z domu! A przy tym rzucał we mnie jakimiś słoikami... Jak już się obudziłam to WC,to pić, gorąco, mała znów zaczęła kopać,mnie dziwnie bolał brzuch...
Nie wiem co z tym brzuchem, czy to moje jelita czy może te skurcze czy coś nie tak...
|
Gratuluję 6 miesiąca!!! 
A sny bywają wariackie w ciąży, współczuję, bo mimo, że to sen to się wstaje takim zagubionym 
Cytat:
Napisane przez malinka103
Witam sie i ja
Byliśmy rano z tż na giełdzie gdzie mozna dorwać uzywane meble itp , liczyłam na fotele bo strasznie uwidziały mi sie fotele typu finki i kurczaki nic nie bylo :banghead:
A wstałam o 5 zeby tam jechac  pogoda okropna ja juz o 7 sie rozplywałam.
Pewnie reszta dnia w domu 
Miłego dzionka :-*
|
Szkoda, że nic nie dorwaliście może następnym razem coś będzie? czasem trzeba się sporo napolować na coś...
Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes
Chciałam się pochwalić, że dzisiaj obchodzimy 1. rocznicę ślubu i 7. rocznicę związku jednocześnie  Niestety nie mamy żadnego ciekawego pomysłu na świętowanie przez tę pogodę
Mała dzisiaj kończy 19ty tydzień i od rana szaleje
życzę wszystkim miłej niedzieli 
|
Dużo miłości z okazji rocznic !!! Przypomniałaś mi, że sama wczoraj miałam rocznicę bycia razem, kompletnie zapomniałam... W zeszłym roku też mieliście taki upał na ślub? 
No i gratulacje za kolejny ukończony tydzień dla Córci moja wreszcie też coraz pokaźniej kopie
|