Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-05, 13:06   #2034
meryy82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Dzis jak bylismy nad jeziorkiem to jakis przyglup skoczyl do wody z lodki na glowe . Wylowili go nieprzytomnego. Ratownicy mu masaz.serca robili przyjechala karetka i oni go jakos wskrzesili ale cala akcja trwla z 40 min. Po chwili gdy zabrali tego typka. Zaczeli nadawac przez megafon ze jakis adrian cos proszony do budki ratownikow bo mama sie martwi. Huk nie ma gnojka . Zaczeli przeszukiwac dno . Pojawila sie straz pozarna policja i tajnacy . Ta matka od zmyslow odchodzila.
Jakis facet go przyprowadzil tak nagle za reke . Jaka ulga dziewczyny myslalam ze sie utopil gnojek

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
chyba bym na zawał zeszła, nie lubię takich atrakcji

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
No podobno w pezyszlym tyg w polowie mają przyjsc burze, gradobicia i suche burze zalezy od regionu

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
w prognozach pogody widziałam, że już dzisiaj po południu nad Poznaiem ma przejść burza i już dzisiaj jest takie duszne powietrze i chmury się zbierają

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Dostałam becik do chrztu. Satynowy z falbankami i jakimś dziwnym haftem. Oczywiście grzecznie z uśmiechem na twarzy podziękowałam i schowałam na szafę
ja od kolezanki dostałam pakę ubranek dla dziewczynki i połowa z tego jest albo z tandetnych materiałów, albo tak różowa, że nie w moim guście. Chciałam to upchnąć dalej na fb ale nawet na czekoladę tego nikt nie chce
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora