2015-07-05, 17:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamieszkanie razem i pytania
Cytat:
|
1.Ile mieliście lat jak zamieszkaliście razem?
|
22/26
Cytat:
|
2.Jak długo byliście wtedy razem?
|
rok i 4 m-ce
Cytat:
|
3.Czy mieliście wrażenie,że po tym zamieszkaniu razem te uczucia nie osłabły ale zmieniły się?
|
Zmieniły się, stały się bardziej stałe, stabilne, bardzo dużo zyskaliśmy, taki wewnętrzny spokój 
Cytat:
|
4.Jeśli jesteście młodzi to czy nie żałujecie,że w młodym wieku weszliście w związek a potem zamieszkaliście ze sb?
|
Nie.
Cytat:
|
5.Czy nie czuliście czasem takiego przytłoczenia,że mieszkacie razem a jednak czasem chciałoby się poczuć trochę wolnym?
|
Nie. Nie mam potrzeby czuć się 'wolną', bo nigdy nie byłam ograniczona. Mam swoich znajomych, hobby, koleżanki, spędzam czas i z TZtem i w inny sposób.
Cytat:
|
6.Były momenty,że żałowaliście wspolnego mieszkania?
|
Nie. Jasne, że były sprzeczki itp. ale nie wynikalo to z tego, czy mieszkamy razem, czy nie, tylko z charakteru/sytuacji.
Cytat:
|
7.Nie żałujcie,że już nie ma takiego ognia,że tak bardzo nie tęsknicie?
|
Ogień jest Nie żałuję, że nie tęsknię, bo dla mnie to było okropne uczucie. Przed zamieszkaniem razem widywaliśmy się codziennie po kilka godzin, często nocowaliśmy u siebie. Było to męczące, bo np. w środku nocy wychodziłam nieprzytomna od TŻta i jechałam do domu przespać się 3-4h i wstawałam na uczelnię.
Tak, niedługo I rocznica ślubu
|
|
|